Garanti

Vår livstidsgaranti gjelder for alle geleputer

I vår streben etter å gi deg best mulig kvalitet og tillit til våre produkter, tilbyr vi en unik livstidsgaranti på alle våre geleputer. Dette er ikke bare et løfte om produktets holdbarhet, men det er også en bekreftelse på vår forpliktelse til å sikre din totale tilfredshet.

Hva innebærer garantien?

Vår livstidsgaranti sikrer at dersom din gelepute noen gang opplever en fabrikkfeil, eller ikke fungerer slik den skal, vil vi uten ekstra kostnad erstatte produktet. Dette betyr at så lenge du eier geleputen, er du dekket.

Det er viktig å merke seg at garantien kun dekker feil som skyldes produksjonsfeil eller materialer, og ikke skade forårsaket av normal slitasje, utilsiktet skade, eller feil bruk av produktet.

Hvordan gjør du krav på garantien?

Å gjøre krav på livstidsgarantien er enkelt. Bare ta kontakt med vår kundeserviceavdeling via e-post, og gi en detaljert beskrivelse av problemet. I noen tilfeller kan det hende vi ber om bilder eller annen dokumentasjon for å forstå problemet bedre.

Når vi har bekreftet at skaden eller feilen faller inn under garantien, vil vi raskt sørge for at du får en erstatning. Du trenger ikke å bekymre deg for ekstra kostnader - vi dekker både kostnaden for erstatningsproduktet og frakten.

Hvorfor tilbyr vi en livstidsgaranti?

Vi tror sterkt på kvaliteten på våre geleputer, og vi vil at du skal føle deg trygg på ditt kjøp. Vi forstår at en gelepute er en investering i din komfort og velvære, og vi ønsker å sikre at du får mest mulig ut av denne investeringen.

Ved å tilby en livstidsgaranti viser vi ikke bare vår tillit til produktets holdbarhet, men vi gir deg også ro i sinnet ved å vite at din investering er beskyttet, uansett hva som skjer.

Vårt mål er å gi deg komfort som varer, og vi er her for å sørge for at du får akkurat det med vår livstidsgaranti på alle geleputer.