Frakt og retur

FRAKT OG RETUR

Frakt: Hos uthvilt.no vil vi at shoppingopplevelsen din skal være så enkel og behagelig som mulig. Derfor tilbyr vi gratis frakt i hele Norge med PostNord. Når du har lagt inn en bestilling hos oss, vil vi sørge for at den blir sendt ut så raskt som mulig. Du vil motta en bekreftelse på e-post med sporingsinformasjon, slik at du kan følge pakken din hele veien hjem til deg.

Retur og Åpent Kjøp: Vi ønsker at du skal være fullstendig fornøyd med kjøpet ditt. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med produktet, tilbyr vi 30 dagers åpent kjøp. Dette betyr at du har 30 dager fra mottak av varen til å returnere den. Vennligst sørg for at produktet returneres i samme stand som du mottok det. Når vi har mottatt og inspisert returen, vil vi utstede en full refusjon til din opprinnelige betalingsmetode.

Hvis du ønsker å returnere en vare, vennligst kontakt oss på post@uthvilt.no, og vi vil gi deg all nødvendig informasjon for å starte returprosessen. Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for returfrakten.

Hvis du har noen spørsmål om frakt og retur, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe!