Teer som kan hjelpe deg å sove bedre.

Teer som kan hjelpe deg å sove bedre.

Du har hørt det tusen ganger før: "Du trenger en god natts søvn for å føle deg bra". Så hva gjør du når Sheep Count-wagon har kjørt forbi, og du fortsatt ligger lys våken? Hos Uthvilt.no har vi nøkkelen til en søvn så dyp, du vil tro at du har svømt inn i en ny dimensjon. La oss dykke inn i den beroligende verden av søvnfremmende teer.

  • Vitenskapelig støttede teer for bedre søvnkvalitet, inkludert lavendel-, kamille- og urtete.
  • Metoder for å forbedre søvn med te, inkludert rutiner før sengetid og anti-koffein-strategier.
  • Våre topp utvalgte produkter for en fantastisk natts søvn, blant annet Drømmeputen og neseåpnere.

Kraften i en kopp te

En god natts søvn handler om mer enn bare å lukke øynene og håpe på det beste. Det krever også nøye hensyn til hva du inntar før sengetid. En kopp varm, beroligende te kan være akkurat det som skal til for å sende deg rett til drømmeland.

Visste du dette om te og søvn?

Studier publisert i respekterte tidsskrifter som PLOS ONE og Nutrients har påvist den positive effekten av ulike teer på søvnen. Alt fra lavendelte til kamillete og urteteer med humle, sitronmelisse eller valerianrot ble funnet å ha søvnfremmende egenskaper. Med dette bevist, la oss se nærmere på hvordan du kan bruke dette til din fordel.

Ditt nye kveldsritual

Lag deg en kopp te 30-60 minutter før sengetid for maksimal effekt. Unngå koffeinholdige teer som svart te eller grønn te, da disse kan ha det motsatte effekten og forstyrre søvnen. La teen trekke i 5-10 minutter i en tekopp eller tekanne med lokk, og nyt roen som senker seg.

Våre produkter: Bluetoothen til bedre søvn

Og mens du nyter din varme kopp te, hvorfor ikke sjekke ut våre produkter som kan ta din søvnkvalitet til nye høyder? Drømmeputen er vår stjerne, som gir deg uthvilt søvn du bare har drømt om. Den er gelebasert og gir kjempegod støtte til nakken og skuldrene, samt perfekt temperatur gjennom hele natten. I tillegg har vi en rekke hjelpemidler for økt neseåpning, noe som garantert vil forbedre søvnen din hvis du sliter med tetthet i nesen eller snorking. Ta en titt på våre produkter for mer informasjon.

Gunstige vilkår

Best av alt, hos Uthvilt.no tilbyr vi gratis frakt på alle bestillinger, og alt sendes fra Stavanger. Så ligg tilbake, nyt koppen med sove-te, og start reisen mot bedre søvn med oss i dag.

Tilbake til bloggen