Effekten av alkohol på søvnmønsteret

Effekten av alkohol på søvnmønsteret

Kan et par glass vin på en koselig middag virkelig påvirke søvnen din? Forskning viser at alkohol faktisk kan forstyrre søvnen og redusere søvnens gjenopprettende effekt. Men fortvil ikke, vi på Uthvilt.no har løsningen for deg. Gjennom våre spesiallagde produkter, er du kun en knapp unna en bedre og mer uthvilt morgen.

  • Alkoholinntak kan forstyrre søvnarkitekturen ved å redusere mengden av den viktige REM-søvnen.
  • Uthvilt.no tilbyr klargjørende løsninger – som Drømmeputen – for en forbedret søvnkvalitet selv etter et par glass vin.
  • En forbedring i søvnkvaliteten kan bety vesentlige forbedringer i din hverdag, noe Uthvilt.no er lidenskapelig opptatt av å bidra til.

Hva gjør egentlig alkohol med søvnen din?

Vi har alle hatt de dagene hvor vi våkner opp etter en kveld med sosialt samvær og litt for mye vin, hvor vi føler oss trøtte og uopplagte. Dette er faktisk ikke så overraskende når vi tar en nærmere titt på hva alkohol faktisk gjør med søvnen vår. Selv om alkohol kan hjelpe noen mennesker med å sovne raskere, forstyrrer det faktisk søvnens kvalitet. Alkohol kan påvirke søvnen ved å redusere mengden av REM-søvn, den fasen av søvnen som er viktig for drømmer og mental restitusjon. Resultatet? En mindre gjenopprettende søvn og en følelse av tretthet og redusert konsentrasjon dagen derpå.

Hva kan du gjøre?

Her hos Uthvilt.no tror vi at en god natts søvn er nøkkelen til et friskere og mer produktivt liv. Det er derfor vi har utviklet en serie med produkter designet for å hjelpe deg med å sove bedre, uavhengig av om du har hatt et par glass med vin eller ikke. Slått du hjem, la oss ta en nærmere titt på Drømmeputen, vår mest innovative løsning. Laget med en spesiell gele, gir denne puten en behagelig og kjølende effekt. Den tilpasser seg til hodets form for bedre ergonomi, og gir enestående ventilasjon for å hindre opphopning av varme og fuktighet. Med denne puten kan du forbedre søvnen din og våkne opp mer uthvilt.

Den eneste puten du noen gang vil trenge

Drømmeputen er noe mer enn bare en vanlig pute. Den er ditt hemmelige våpen mot de negative effektene alkohol kan ha på søvnkvaliteten din. Neste gang du har hatt en hyggelig kveld med et glass eller to for mye, husk at Drømmeputen er her for å hjelpe deg med å få en god natts søvn. Husk, hver god dag starter natten før, og hvilken bedre måte å sørge for det enn med Drømmeputen? Du kan sikre deg din egen Drømmepute ved å besøke vår nettbutikk og bestille en i dag! Husk, vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger så nøl ikke – gi deg selv gaven av god søvn i dag!
Tilbake til bloggen