Apper som kan hjelpe deg med å sovne

Apper som kan hjelpe deg med å sovne

Sliter du med å få sove? Ta en titt på disse fem appene som er spesialdesignet for å hjelpe deg å slappe av, drømme søtt og våkne opp uthvilt. Fra å tilby avslappende lyder og meditasjoner, til å analysere søvnmønstrene dine, disse appene kan være den hjelpende hånden du trenger for å sovne lett. 
  • Utforsk fem forskjellige apper som kan bidra til å forbedre søvnkvaliteten din.
  • Lær om funksjonene som tilbys av hver app, og hvordan de kan hjelpe deg å sovne.
  • Les om produkter fra Uthvilt.no som kan forsterke effektene av disse appene og gi deg en dyp og restorativ søvn.

App som vekkerklokke: Sleep Cycle

Først på listen er Sleep Cycle, en smart vekkerklokke i app-format. Denne appen bruker telefonens sensorer for å analysere søvnmønstrene dine og vekke deg under den lette søvnfasen. Med den unike kombinasjonen av soveanalyse og en skreddersydd alarm, er Sleep Cycle et fantastisk verktøy som kan hjelpe deg å våkne opp følelsen oppfrisket og klar for dagen.

Mindfulness-appen: Headspace

Headspace er en annen høyt verdsatt app som fokuserer på mindfulness og meditasjon. Denne appen tilbyr et bredt utvalg av guidede meditasjoner designet for å hjelpe deg med å slappe av og ro ned tankene før sengetid. Den objektive metoden Headspace tar for avspenning kan være spesielt nyttig for de av oss som ofte ligger våken med overaktive tanker.

Søvnmiljø-apper: Relax Melodies

Relax Melodies tilbyr en litt annen tilnærming til sovehjelp. Denne appen gir deg muligheten til å blande og matche beroligende lyder og musikk for å skape ditt eget personlige sovemiljø. Med alt fra naturlyder til hvit støy, har Relax Melodies noe for enhver smak.

Gamification for søvn: SleepTown

Neste opp er en litt utenom det vanlige app, kalt SleepTown. Denne appen bruker prinsippet om gamification til å motivere deg til å opprettholde gode soverutiner. Ved å bygge og opprettholde et virtuelt "bysamfunn" basert på dine søvnvaner, gjør SleepTown det morsomt og engasjerende å følge en skikkelig sengetøy rutine.

Justering av blått lys: Twilight

Sist, men ikke minst, har vi Twilight, en app som er designet for å redusere blått lys fra skjermen din før sengetid. Ved å justere skjermens fargetemperatur hjelper Twilight kroppen din til å forberede seg for søvn og produsere tilstrekkelige nivåer av det søvninduserende hormonet melatonin.

Uthvilt.no og dens sovende løsninger

Mens disse appene kan være en stor hjelp for å forbedre søvnkvaliteten din, det er også viktig å tenke på det fysiske miljøet du sover i. Dette er hvor produkter som tilbys av Uthvilt.no kan bli til stor nytte. One av deres mest populære produkter er Drømmeputen, en gelpute som gir optimal støtte for hodet og nakken for å fremme en bedre søvn. I tillegg tilbyr Uthvilt.no hjelpemidler som kan øke luftstrømmen gjennom nesen, noe som kan være spesielt nyttig for de som lider av nesetetthet eller snorking.
Tilbake til bloggen